Festival Outfit Inspiration

Postaus toteutettu yhteistyössä Weekend Festivalin kanssa.

Moikka!

Lupailin mun Summer Bucket -listissä postausta liittyen festareihin ja nyt se tulee. Ensiksi ajattelin julkaista tämän vasta ensi viikolla, mutta tiedän siellä ruudun toisella puolella olevan festareilla kävijöitä, jotka saattavat jo kriiseillä asujensa kanssa. Loin kolme inspiraatiotaulua, joista jokainen voi saada ideoita tulevan kesän festareille.

Asu 1:

Ensimmäisestä asusta löytyy hyvin tyttömäisiä sävyjä, vaaleanpunaisesta kultaiseen. Olen Pinterestissä nähnyt todella paljon kuvia, joissa tyttömäiset playsuitit on yhdistetty mustiin nilkkapituisiin bootseihin ja mun mielestä se yhdistelmä on jollain tavalla ihana. Playsuitissa on suhteellisen syvä kaula-aukko, jonka takia asuun sopivat hyvin riippuvat pitkät kaulakorut. Korvakoruissa ja aurinkolaseissa jatkuvat samat väriteemat, vaaleanpunainen ja kulta. Tämä on muuten ainut asu näistä kolmesta mitä tulen näyttämään, joihin olen yhdistänyt mukaan myös irtoglitteriä. Usein festarikävijät laittavat glitteriä esimerkiksi highlightin tilalle poskipäille ja nostavat sitä myös ohimoille, jotkut saattavat laittaa myös hiuksiinsa tai esimerkiksi solisluihinsa.

Asu 2:

Monet kaupat pursuavat varsinkin leopardi- ja käärmeennahkakuviota. Sen lisäksi farkkuhameet ovat myös todella suuressa suosiossa ollut muutamaan kesänä. Halusin tämän asun pitää suhteellisen simppelinä yhdistämällä revityn farkkuhampeen, leopardikuvioisen cropatun tuubitopin, Filan Disruptor -kengät, pyöreän malliset aurinkolasit sekä vyölaukun. Mä viime kesänä haaveilin vyölaukusta, mutta en sitä silloin saanut aikaiseksi ostettua. Mutta tänä kesänä ajattelin sen vihdosta viimein hommata, koska varsinkin festareilla se on todella kätevä. Sun ei tarvitse huolehtia, että joku yrittäisi varastaa laukustasi jotain, koska esimerkiksi olkalaukuissa on se vaara että huomaamattasi voidaan varastaa lompakko tai vaikka puhelin. Olen myös noita Filan Disruptoreita ihaillut, mutta en ole varma haluaisinko nuo perinteisenä valkoisena vai esimerkiksi vaaleanpunaisena.

Asu 3:

Keltainen ja musta yhdessä on vaan niin toimiva kombo. Korkeavyötäröinen farkkuhame yhdistettynä vähän cropattuun toppiin, jalkaan mustat nilkkapituiset bootsit, harteille farkkutakki, päähän hattu sekä aurinkolasit ja laukku matkaan mukaan. En tiedä mikä tässä asussa eniten iski muhun, mutta voisin kuvitella itseni päällä tämäntyylisen asun kesän festareilla. En sitten tiedä onko se tuo keltainen väri yhdistettynä mustaan vai mikä, mutta tää on mun lemppari näistä kolmesta ehdottomasti.

Ootko sä tulossa Weekend Festivaaleille 19.-20.7 Helsingin Suvilahteen? Mä ootan näitä festareita todella paljon, koska esiintyjissä on monia lemppareita, jotka haluan nähdä livenä. Mm. Alan Walker, Gasellit, Pyhimys. Jos vähän vielä epäröit, niin kannattaa ehdottomasti käydä ostamassa lippusi osoitteesta http://www.wknd.fi, koska esimerkiksi 2 päivän sekä lauantain priorityliput (K18) ovat jo myyty loppuun, ja varmasti muutkin lippukategoriat (Normaali ja Vip (K18)) tullaan myymään loppuun.

Kerro myös kommenteissa, oletko menossa kesällä mahdollisesti muille festareille? Mulla edessä on Weekendien lisäksi ainakin Blockfestit! Kerro samalla, saitko tästä vinkkejä tai ideoita festaripukeutumista ajatellen!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit