Festarit, läheisten kaa oleminen? - Summer Bucket List 2019

-Käy festareilla. Mulla on tiedossa itse asiassa varmasti kahdet festarit joille olen menossa. Rakastan festareissa sitä tunnelmaa ja tykkään todella paljon kuunnella hyvien artistien keikkoja livenä. Multa on tulossa lähiviikkoina festareihin liittyvää postausta, joten kannattaa kysyä kuulolla.

-Nauti aamuaerobisista. Mun Instagramia seuraavat mahdollisesti tietävät, että kisaan taas tulevana syksynä bikini fitnesissä. Viime kesänä parasta oli herätä aamulla ajoissa ja lähteä tekemään aamuaerobista. Aamuisin ulkona on jotenkin raikkaampi ilma, varsinkin jos edellisenä yönä on satanut vettä.

-Vietä aikaa läheisten kanssa. Nyt kun asuu Vaasassa, niin on oppinut arvostamaan reilusti enemmän läheisten kanssa vietettyä aikaa. Vaikka olenkin ollut melkein joka viikonloppu Jyväskylässä, ei se tunnu samanlaiselta kun asui vielä Jyväskylässä. Silloin pystyi soittamaan kavereille tai perheenjäsenille ja kysyä heitä kahville tai pystyi lähtemään vanhempien luo seuraavalla bussilla, jos tuli olo ettei halua olla yksin.

-Tee perheelle brunssi. Tämä on idea, jonka haluan toteuttaa sen takia että myös mun vanhemmat saisivat ottaa pienen irtioton arjesta. Brunssin sisällöstä en vielä ole varma (aikaa on miettiä vähintään 1.5kk), mutta varmasti tulee olemaan monipuolinen. Brunssin ideana on myös saada viettää aikaa koko porukalla.

-Käy huvipuistossa. Mä rakastan huvipuistoja ja rakastan niitä kaikkia pelejä joista voi voittaa pehmoleluja. Tottakai huvipuistossa on muutenkin omanlainen fiilis, jonka takia haluan päästä tänä kesänä joko Särkänniemeen tai Linnanmäelle, kumpaankin on tullut uusia laitteita sen jälkeen kun olen niissä viimeksi käynyt.

-Kuvaa jokaiselta päivältä videoklippejä ja luo niistä Kesä 2019 -koostevideo. Mä viime vuonna suunnittelin tätä, ja itse asiassa aloin myös toteuttamaan. Mutta kuitenkin elämäntilanteiden muuttuessa ja kisadieettiä suorittaessa tämä unohtui kokonaan.

-Nuku yö teltassa tai laavussa. Muutama kesä sitten menimme kahden kaverini kanssa Korpilahden Kiviönniemen laavulle yöksi. Idea oli vähän extempore, mutta toteutimme sen kuitenkin. Viime kesänä mun piti mennä telttailemaan samaiseen paikkaan, mutta yksinkertaisesti aikataulut eivät osuneet millään yhteen kaverini kanssa.

-Osta torilta mansikoita tai herneitä tai vaikka kumpiakin. Viime kesänä kun ruokavaliossa oli vielä mukana aamupuuro, oli kaikista parasta saada tuoreita mansikoita puuron joukkoon.

-Yritä saada viikon sekajätteet mahtumaan lasipurkkiin. Tämän idean sain itse asiassa Mmiisaksen Summer Bucket List -videosta. Yleensä roskien lajitteleminen meinaa unohtua ja helposti tulee laitettua sekajätteeseen myös sellaisia roskia, jotka eivät todellisuudessa sinne kuuluisi.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ronjaemmiina
Ronjaemmiina,
Kuulostaapa ihanalta bucket listiltä! Monia samoja asioita löytyy myös omaltani 😍💛
nouw.com/ronjaemmiina
Nadja
,
Moi! Kivan kuuloinen kesä tulossa 😊! olen itsekin miettinyt tuota jätteiden lajittelua, ja olenkin siinä huono. Olisiko sinulla joitain vinkkejä, joiden avulla pääsisin itsekin alkuun? Olisi muutenkin kiva kuulla enemmän ympäristöystävällisistä vinkeistä, jos sinulla semmoisia on! 😊 Tykkään lukea blogiasi, postauksesi ovat todella inspiroivia ja odotan aina uutta postaustasi!
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihana bucketlist! Vitsi pakko itekkin päästä särkkään tänä kesänä ♥
nouw.com/stepstoselflove
Sanna / PANCAKE PALACE,
Hei tää oli kiva lista (ihana että muutkin julkaisevat jo kesälistojaan, omani sain ulos viime viikolla <3)! Toi sekajätehaaste onkin hyvä, pitää todellakin itekin kokeilla, ja samalla vaikka pyrkiä täyteen muovittomuuteen! Mä niin ootan kesää ja tuoreita mansikoita ja uusia perunoita ja kaikkia ihania kesäherkkuja <3 Ja telttayö myös! Ekaa kertaa viime kesänä yövyin teltassa, ja sen perään pari yötä parvekkeella, oli vaan niin superihanaa <3
pancakepalace.fi