Elämä muuttuu

Moikka!
Tämä viikko on ollut jollain tavalla todella onnistunut mutta jollain tavalla kuitenkin todella stressaava. Välillä elämässä tulee yllättäviä uutisia, jotka saattavat muuttaa elämän lyhyessä ajassa. Mutta sellaista elämä on ja voisi sanoa että onneksi on. Jos elämä olisi kokoajan niin sanotusti tasaista ja samanlaista, se kävisi pidemmän päälle todella tylsäksi.

Voidaan aloittaa sillä että MÄ VALMISTUN YLIOPPILAAKSI!! Jokainen ylioppilaskoe meni läpi ja 5.12 saan painaa valkolakin päähän. Lukio oli mulle suhteellisen vaikeaa aikaa ja olen iloinen päätöksestä suorittaa lukion kolmeen ja puoleen vuoteen. Mulla oli vuosi sitten kesä todella vaikeaa, kun stressitaso nousi yksinkertaisesti liian korkealle. Tätä seurasi toistuvat pyörtyilemiset ja voin sanoa, että välillä pelotti todella paljon. Alkuperäinen tarkoitus mulla oli kirjoittaa 5 ainetta kahdella kerralla, mutta kolme ja puoli vuotta antoi minulle tilaisuuden jakaa nuo 5 ainetta (matikka, fysiikka, äidinkieli, englanti ja terveystieto) kolmeen osaan. Näin stressitaso pysyi matalampana ja keväällä ei tarvinnut kestää samaa pyörtyilemisrumbaa uudestaan.

Mutta sitten mennään uutiseen, joka tulee ensi kuussa muuttamaan mun elämää todella paljon. Mun 19 vuoden asuminen Jyväskylässä ja Keski-Suomessa päättyy, koska mä muutan Vaasaan. Mulle avautui opiskelupaikka sieltä ja päätin tarttua tilaisuuteen (vähän joutui kaverit ja perhe painostamaan). Nyt kun uutista on kerennyt muutaman päivän sulatella, olen päätöksestäni todella iloinen. Muutto tarkoittaa myös sitä, että joudun tekemään valinnan lentopallon suhteen. Jatkanko mahdollisesti kokonaan uudessa joukkueessa vai lopetanko sen kokonaan. Olen myös todella iloinen siitä, että sain jo asunnon myös Vaasasta todella hyvältä sijainnilta. Tulette varmasti näkemään uuteen asuntoon liittyviä postauksia täällä blogin puolella! Mutta tämä muutto tulee olemaan itselleni (ja varmasti olisi kenelle tahansa muullekin) todella iso askel, koska kyseessä on täysin vieras kaupunki ja en tunne sieltä ainakaan vielä ketään. Varmasti tulen tutustumaan uusiin ihmisiin ja saamaan uusia kavereita, mutta kyllä mulle tulee ihan järkyttävä ikävä näitä ihmisiä, keitä mun ympärillä on täällä Jyväskylässä. Kuitenkin jokaisella ihmisellä tulee elämässä vastaan tilanne, jossa pitää tehdä valinta ja muutto Vaasaan tuntuu juuri oikealta valinnalta tällä hetkellä.

Blogin tulevaisuudesta mulla on suunnitelmia ja ei tarvitse huolehtia, en ole tätä lopettamassa/poistamassa. Nautin bloggaamisesta todella paljon, koska pystyn toteuttamaan itseäni luovasti. Tuleva muutto uudelle paikkakunnalle varmasti tulee verottamaan jonkin verran aikaa minulta, mutta pyrin kerta viikkoon silti julkaista materiaalia blogin puolella. Joulukuun alussa on tulossa kivoja juttuja ja haluaisin jo päästä jakamaan ne teidän kanssa, mutta pitää vielä kolme viikkoa jaksaa odottaa!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit