BLOGIYSTÄVÄKIRJA

Moikka!

Törmäsin Katjan blogissa tälläiseen blogiystäväkirjaan ja halusin toteuttaa tämän itsekkin. Tää vaikutti niin kivalta haasteelta, koska tässä te lukijat opitte tuntemaan mua vielä paremmin!

Bloggaajan nimi: Noora

Blogin nimi: Noora Hakanen

Ikä / Blogin ikä: 19 / 1v 3kk

Aikaisemmat blogit: Niitä löytyykin muutamia kappaleita, nimiä mitä muistan: A Sky full of stars, Noora Emilia, Rakkaudesta treenaamiseen

Miksi aloitit bloggaamisen?: Olin lukenut muiden blogeja ja halusin kokeilla sitä itsekkin. Ja sille tielle on jääty!

Mistä aiheesta postaat mielelläsi?: Muodista, kauneudesta, hyvinvoinnista sekä ajankohtaisista asioista.

Mistä aiheista et postaa mielelläsi? Sellaisista aiheista, jotka voisivat loukata muita ihmisiä. Enkä halua postata aiheista, joiden todenmukaisuus ei ole varmaa.

Blogistani tulee isona: Toivon kovasti että isompi ja laadukkaampi. Näitä tavotteita kohti meen kokoajan pikkuhiljaa!

Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan? Osaan olla monissa todella kriittinen asioita kohtaan, mitä olen tekemässä. Mulla on luonnoksissa heittämällä yli kymmenen postausta, koska en vain ole tyytyväinen joko tekstiin tai kuviin. Todellisuudessa kummassakaan ei ole välttämättä vikaa.

Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana? Todella paljon erilaisia asioita. Suunnittelen postauksia etukäteen sen lisäksi suunnittelen kaikki asut, kuvauslokaatiot ja somejulkaisut. Tähän päälle tekstin luonnostelu ja viimeistely, kuvien läpi käyminen ja käsittely. Sen lisäksi sähköpostien läpi käymistä, mitkä liittyvät blogiin.

Blogin kautta olen saavuttanut: Arvokasta kokemusta ja taitoa valokuvaamisessa, kuvien käsittelyssä, tekstin muotoilussa. Tiivistettynä olen saavuttanut paremman visuaalisen näkökulman asioihin.

Blogisalaisuutesi? Luultavasti asia, minkä tähän keksin on se että pyrin luomaan blogiin sisältöä, jonka tekeminen on miellyttävää minulle.

Suosikkisovellukseni: Instagram, VSCO sekä UNFOLD. Nämä ovat myös sovelluksia, jotka ovat melkein joka päiväisessä käytössä.

Lempibloggaajasi: Tää on kyllä vaikea kysymys. Jokainen bloggaaja, kenen blogeja luen niin ovat mun lemppareita. Syy tähän on se, että jokainen on niin oma persoona ja se näkyy kaikkien blogeista!


Mikä erottaa blogisi muista blogeista? Ajattelen, että mun blogi on aikalailla massan mukana kulkeva. Pyrin kuitenkin teksteihin ja kuviin tuomaan mun omaa tyyliä, mutta en ole varma olenko tässä onnistunut. Mutta yksi mikä mahdollisesti erottaa mun blogin muista blogeista on se, että tuon mun omaa persoonaa todella vahvasti esiin.

Paras blogimuistoni: Ehdottomasti viime syksyinen Tampereen blogimiitti!!

Kenet haastan mukaan? En haasta ketään yksittäistä tähän, mutta haastan kuitenkin jokaisen joka ei ole tätä tehnyt vielä! Tykkään lukea muiden vastauksia!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Funfitfash
Funfitfash,
Tosi kiva, kun teit tän mun keksimän haasteen 😊 Ilo nähdä, että niin moni on tästä innostunut!
nouw.com/funfitfash
noorahakanen
noorahakanen,
Ei mitään! Tää oli hauska haaste toteuttaa!!
nouw.com/noorahakanen
stepstoselflove
stepstoselflove,
noorahakanen
noorahakanen,