BLOGI 1V - ARVONTA!

Moikka!

Mun blogi täytti viime kuun lopussa yhden vuoden ja tiesin, että haluan jollain tavalla kiittää teitä lukijoita tästä matkasta ja kaikista hetkistä/muistoista. Sain loistavan mahdollisuuden toteuttaa Sportlife Nutritionin kanssa teille pientä tuotearvontaa! Sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi 24 proteiinipatukkaa sekä heraproteiinia. Kummatkin ovat maustettu Stevialla eikä niissä ole yhtään lisättyä sokeria! Tarkat ohjeet arvontaan osallistumiseen löydät kuvan alta. Haluan myös muistuttaa, että Sportlife Nutritionin tuotteita voit ostaa Prodestoresta ja koodilla "NOORA11" saatte -11% tilauksesta pois!

Arvonnan ohjeet:

- Kommentoi postauksen alle tykkäätkö enemmän treenata ulkona (lenkkeillä, porrastreeniä, mäkivetoja yms) vai sisällä (ryhmäliikunnat, kuntosali, crossfit yms)

- Jos sinulla ei ole NOUW:ssa tiliä, pitää sinun kommenttiin jättää myös sähköpostiosoitteesi. Mutta älä huoli, kukaan muu kuin minä ei tule sitä näkemään. Joten perjaatteessa voit keksiä siihen päästä jonkun, jos et halua omaa virallista sähköpostiosoitetta laittaa.

- Jätä kommenttiin myös jokin sosiaalinen media esimerkiksi Instagram, jossa voin ilmoittaa sinulle mahdollisesta voitosta.

Arvonta suoritetaan lauantaina 12.5. Tulen kertomaan Instagram Stoorissa kello 18.00 arvonnan voittajan! Joten kannattaa ottaa mun Instagram @noorahakanen haltuun!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sara Korpela
,
Oli tosi hankalaa päättää kumpi on hauskempaa. Tulin lopputulokseen, että sisällä treenaaminen on se mun juttu. Ulkona tulee hyvä mieli juostessa, mutta treenejä motivoi erilaiset laitteet salilla, ja niissä saa enemmän hasttetta itselle.
Samu Saari,
Krista
,
Tykkään treenata paljon enemmän sisällä, mutta lenkkeily on myös tosi kivaa.
ig: tiitukirjavainen
Konsta Nokelainen
,
salilla
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Mun juttu on enemmän sisäliikunta ja ryhmäliikuntatunnit! Toisaalta välillä on ihana lähteä ulos käppäilemään 😊 @Emmikristiinan täällä ja ig 😊
nouw.com/emmikristiinan
Eeva
,
Sekä että, etenkin kesäisin tulee myös tehtyä paljon kaikenlaisia porrastreenejä 😊 ig @eevametsakyla
NennaKalsi
NennaKalsi,
Yleisesti ottaen treenaan aina mielummin sisällä, sillä olen jossain kohtaa elämästäni lenkkeillyt niin paljon, että olen tämän tapaista ulkoliikuntaa jopa alkanut vihaamaan. Nyt kuitenkin huomaan taas pitkästä aikaa, että ulkoliikuntakin houkuttelee näiden upeiden säiden ansiosta!

Kaikissa somekanavissa minut löytää vain nimellä Nenna Kalsi! ☺️
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Mulla on ollut pitkään sellanen motivaationpuute liikuntaa kohtaan, sillä puolen vuoden liikuntakiellon jälkeen kuntokin on karissut ihan nolliin 😟 Oon koittanut alotella kevyesti lenkkeilyllä, joten vastaan tähän ulkona liikkuminen 😊 Siinä samalla on ihan parasta mennä ihasteleen auringonlaskuja♥
nouw.com/stepstoselflove
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ja mun instagram on emiliaaalexa, mutta sen varmaan tiesitkin :-* hihi!
nouw.com/stepstoselflove
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Kyllä sisäliikunta on enemmän mun juttu! Lenkkeily ei oo jotenkin yhtään mun juttu, mutta futiksesta kyl sit taas tykkään ja se on ulkoliikuntaa 😊 IG noorainkilainen
nouw.com/nooramaijakatariina