Alkukesän suosikkeja - Kesä 2018

Moikka!

Siitä on kulunut jo aika pitkä aika kun oon viimeksi esitellyt täällä blogin puolella suosikkeja. Nyt kuitenkin tehdään siihen poikkeus, koska esittelen teille alkukesän suosikit. Osa näistä suosikeista on toukokuun alusta eli vielä konkreettisesti kevään puolelta mutta ei anneta sen häiritä. Pakko vielä muuten tähän alkuun sanoa, että oon nauttinut niin paljon auringosta ja onnistuinkin viikonloppuna polttamaan nenäni ja poskipääni. Mutta tämän päivän puna on huomisen bruna.

Bluetooth -kuulokkeet. Mulla oli viime kesänä/syksynä käytössä Sudio -merkkiset urheilukuulokkeet, jotka olivat juuri tälläiset bluetoothilla toimivat. Mutta ne hävisi ykskaks kuin tuhka tuuleen, en sitten tiedä onko jäänyt esimerkiksi salin pukkariin vai tippunut johonkin. Talven sinnittelin johdollisilla kuulokkeilla ja yleensä jo treenin alkuvaiheissa heitinkin kuulokkeet reppuun. Yksinkertaisesti se johto oli vain tiellä. Nämä Trust -merkkiset bluetooth -kuulokkeet olivat tarjouksessa ja päätin ostaa nämä. Ostotilanne vastasi vähän, kuin ostaisi sikaa säkissä. Mutta en ole joutunut pettymään, päin vastoin! Treenit ja aerobiset on taas pelastettu!

Culotte -housut. Nämä kyseiset housut ilmestyivät jo vuosi sitten katukuvaan, mutta silloin en itse jostain syystä lämmennyt niille. Ihmettelen kyllä suuresti, kun tähän mennessä varsinkin nämä mustavalkoraidalliset Culottesit ovat olleet kyllä kovasti käytössä. Nää on niin rennot päällä mutta siistimmällä yläosalla, korkkareilla ja koruilla näistä saa myös juhlavammat.

Farkkuhameet. Omistan kolme kappaletta farkkuhameita ja oon ihan rakastunut. Muistan kuinka lapsena omistin todella monta farkkuhametta, eikä ollut aina ihan tavallisen farkun värinen. Nykypäivänä näkyy todella paljon erilaisia farkkuhameita ja olenkin rakastunut ihan pelkistettyyn versioon mutta myös revittyyn versioon. Niin helppo vaihtoehto housujen tai shortsien tilalle.

Nuden väriset asusteet. En tiedä miksi, mutta alkukesän aikana olen rakastunut nuden värisiin asusteisiin. Jollain tavalla ne tuovat niin paljon vaihtelua perinteiseen mustaan, hopeeseen tai kultaiseen. Mua harmittaa niin paljon, kun unohdin mun nuden väriset hapsukorvikset Jyväskylään niin en saanut niitä tähän kuvaan. Ne on ollut tämän kuvassa näkyvän pikkulaukun kanssa todella kovassa käytössä, niin juhlissa kuin ihan vaan arjessa.

Biozell -hiusöljy & Hius -scrunchiet. Näin kesällä ei jaksa stressata siitä, miten ne hiukset on. Leikkasin hiukseni lähemmäs 15cm lyhyemmäksi ja voin sanoa että oli yksi parhaimmista päätöksistä pitkään aikaan. Omistan nimittäin todella paksut hiukset, jotka ovat todella kuumat kesäsin. Mutta long bob -malli on niin helppo. Aamuisin hieron muutaman pisaran hiusöljyä käsiin ja siitä hiuksiin, tällein saan niihin kivannäköisen kiillon ja vähän eloisamman pinnan. Sen jälkeen heitän scrunchiella puolet hiuksista ylös ponnarille tai sotkunutturalle ja eikun menoksi. Välillä saatan tehdä pienet ranskanletit toiselle sivulle tai antaa olla ihan vaan auki.

Jääsitruunavesi. Ennen en ole juonut paljoa vettä, maksimissaan 2l päivässä. Mutta nyt jotenkin on rakastunut juomaan jäävettä, ihan sama missä on. Aamuisin on parasta ottaa jääkaappikylmää vettä, pistää muutama viipale sitruunaa joukkoon sekä loraus sitruuna mehua. Kaiken kruunaa jääpalat. Normi vesikin on hyvää, mutta sitruuna tuo oman raikkautensa tähän ja tätä onkin tämän kesäkuun aikana mennyt lähempänä 15 litraa.

Tälläisiä suosikkeja mulla on ollut nyt alkukesässä. Varmasti moni näistä kohdista on suosikkeja myös koko kesän ajan. Tällä viikolla saatte vielä kaksi postausta luettavaksi, jollain tavalla on motivaatio kohdillaan taas tähän touhuun.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ainoaxberg
ainoaxberg,
Tosi kivoja suosikkeja!😍 Bluetooth kuulokkeet ovat kyllä niin must-have treenatessa! 😃
nouw.com/ainoaxberg
noorahakanen
noorahakanen,
Jooo siiis on! Ei langallisten kuulokkeiden kanssa voi treenata, se johto on aina tiellä 😂 Ja kiitoos 😍
nouw.com/noorahakanen
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ah sitruunavesi, I feel you sis <3
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Sitruunavesi on parasta 😍
nouw.com/noorahakanen