Ajattele positiivisesti

Jokaisella ihmisellä on hetkiä, kun seinät kaatuvat päälle tai tekisi mieli vain repiä hiukset päästä. Jokaisella ihmisellä on hetkiä, kun asiat epäonnistuvat kerta toisensa jälkeen, eikä mikään onnistu. Välillä tekisi mieli purskahtaa itkuun keskellä bussia tai keskustaa. Mutta kuitenkin väittää ihmisille, ettei mikään ole hätänä. Ajatukset ovat negatiivisia ja olo tuntuu yksinäiseltä. Kukaan ei pyydä kahville tai kysy kuulumisia. Merkitsenkö kenellekkään mitään? Olenko vain varjo muiden joukossa? Huomaakohan moni minun iho-ongelmat tai minun virheeni?

Pysähdy peilin eteen ja katso itseäsi. Kukaan ei ole virheetön, mutta kuitenkin täydellinen omalla tavalla. Katso itseäsi silmiin ja hymyile. Sano ääneen, että tästä päivästä tulee hyvä päivä ja tänään saan tehtyä asioita onnistuneesti. Mieti kaikkia ihania muistoja viime kesältä ja ajattele kaikkia kivoja suunnitelmia tulevalle kesälle.

Yhtäkkiä huomaat, että sinulla on iso joukko ihmisiä ympärillä jotka välittävät. Ne eivät välttämättä ole päivittäin läsnä elämässäsi, mutta kuitenkin ovat sinua varten kun heitä eniten tarvitset. Tuntemattomat ihmiset tulevat kysymään "Onko sinulla jokin hätänä", jos huomaavat sinun itkevän. Ne tekevät sen ainoastaan sen takia, koska he haluavat välittää. Vaikka voisi tuntua että ei niitä kiinnosta, niin todellisuudessa voitkin saada tästä henkilöstä loppuelämäksi ystävän.

Jos ajatukset meinaavat kääntyä negatiiviseksi, ajattele positiivisia asioita. Ajattele sun perhettä, harrastuksia ja muita tärkeitä asioita. Huomaat pian. kuinka olo onkin positiivinen ja helpompi hengittää. Mietit, ettei kukaan pyydä sua kahville tai kysy kuulumisia. Pysähdy ja mieti. Milloin viimeksi olet itse kysynyt kaveriltasi kuulumisia tai kysyny häntä kahville? Vaikka toinen ei kerkeä kysymään, voithan sinä itse kysyä. Kuitenkin se toinen välittää sinusta ja merkitset hänelle paljon.

Ole rohkea ja ala juttelemaan isommassa porukassa. Kaikki tajuaakin kuinka mahtava tyyppi olet ja pääset porukkaan mukaan. Ja oikeasti, ketään ei kiinnosta sinun virheesi. Mulla itsellä on r-vika ja kuulovamma, mutta ei mun kavereita tai ihmisiä keiden kanssa puhun kiinnosta ne. Jokaisessa on heidän omat virheensä, mutta ne luovatkin sen täydellisen kokonaisuuden siitä ihmisestä. Ei ole olemassa ihmistä, jossa ei olisi ollenkaan virheitä. Sä olet täydellinen juuri tuollaisena kuin olet, muista vain pystyä välillä nauramaan itsellesi.

Vaikka mulla on vaikeampaa tällä hetkellä, haluan pystyä ajattelemaan positiivisesti. Välillä on vaan käytävä pohjalla, jotta oppii arvostamaan asioita mitkä tekee onnelliseksi.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Sä oot hyvä ja paras sinä just noin ♥
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Voi ihana❤️❤️
nouw.com/noorahakanen