Äiti

Äiti on ollut esimerkki pienestä pitäen. Hänen tekemiset ja eleet ovat tarttuivat myös minuun. Äiti myös torui, kun pienenä menin pää kolmantena jalkana isoveljieni perässä. Kaikesta huolimatta äiti osoitti keinoin miööä hyvänsä rakastavansa minua ja minun veljiäni.


Äiti on aina kannustanut minua asioissa, mitä teen. Koulussa kun oli vaikeampaa, äiti auttoi minua kokeisiin valmistautumisessa. Harrastuksiin äiti aina talvisin kuskasi, vaikka matka olisi kyllä ollut käveltävissä. Fitneksen tullessa mun elämään mukaan, äiti ensiksi vähän epäili. Mutta se epäilys oli vain positiivista, koska uusi asia lapsen elämässä pitää ottaa ensin varauksella. Nykyään äiti kuitenkin kyselee kuulumiset ja kyselee miten treenit kulkee. Hän maksaa minut välillä omalle työpaikalleen treenaamaan, koska haluaa minun pysyvän motivoituneena.

Äitille voi aina soittaa ja puhua, jos on murheita. Okei ei ihan aina, mutta kuitenkin. Hän tulee usein hakemaan minut Jyväskylästä kotiin, jos minä haluan päästä kotiin. Hän osaa valita oikeat, mutta välillä myös väärät sanat tilanteen mukaan. Kaikesta huolimatta aina löytyy vastaus kysymykseen.

Välillä olen ollut aika rasittava kuopus. Milloin on ollut murrosiän kriisi meneillään tai milloin temperamenttisuus on puskenut läpi vahvasti. Olen ollut lopettamassa lukiotakin varmaan 6 kertaa, kun kokeet eivät ole sujuneet hyvin. Mutta äiti ei ole lopettanut uskoa muhun tai veljiini. Aina löytyy tsemppaussanat ja uskoa.
En voisi toivoa parempaa äitiä kuin mitä minun äitini on.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Olette ainutlaatuisia ihmisiä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit