9 suosituinta Instagram-kuvaa ja tarinat niiden takaa

Moikka!

Viime postaus tuli joulun alla, sen jälkeen olenkin viettänyt blogin puolella hiljaiseloa. Elämässä on tapahtunut vaikka ja mitä lyhyessä ajassa, ja lupaan kertoa teille ensi viikolla enemmän. Mutta tänään pääsette kuulemaan tarinat mun yhdeksän suosituimman Instagram-kuvan takaa vuodelta 2018,. Monissa blogeissa olen nähnyt tämän "haasteen" pyörivän ja tämä vaikutti todella mielenkiintoiselta postausidealta. Kuitenkin jokaisella on jokaisen kuvan takana edes jonkinlainen tarina, joten nyt kerron teille minun omat tarinani.

Olen loppujen lopuksi yllättynyt kuinka vähän fitnekseen tai urheiluun liittyviä kuvia tästä yhdeksän joukosta löytyy, kunnes tajusin etten hirveästi treenikuvia mun feediin julkaissut. Monessa "tarinassa" on mukana kaksi kuvaa, koska otin siihen sen julkaisun kaikki kuvat (jostain syystä viime vuonna tykkäsin laittaa keskimäärin kaksi kuvaa per julkaisu). Koitan jakaa kuvat siinä järjestyksessä, missä olen ne feediini julkaissut.

25.06.2018

Julkaisin tämän kuvakaksikon juhannuksen tietämillä. Olin halunnut pitkään ottaa asukuvat, joissa mulla olisi rento mutta tyylikäs olo. Mutta näiden kuvien ottaminen ei ollutkaan sitten se helpoin projekti. Olen tosiaan ottanut nämä kuvat kaukolaukaisimen avulla ja päästin muutamat kyyneleet kuvien oton välissä. Tarkennus epäonnistui monissa kuvissa tai muuten kuva ei ollut mieluinen. Onneksi löytyi postauksellisen verran julkaisukelpoisia kuvia kuitenkin. Ja nämä kaksi päätyivät instagramiin.

13.07.2018

Olin pinterestiä selaillessa saanut inspiraatio hienoista asukuvista, jotka on otettu jollain sillalla. Mulle tuli samantien mieleen Jyväskylän Äijälänrannassa sijaitseva kävelysilta. Ajoin kaverini kanssa sinne eräänä kesäiltana, koska halusin saada auringonlaskun värjäämää taivasta taustalle. No eihän se ihan mennyt niinkuin strömsössä, mutta kuviin olen toisaalta todella tyytyväinen. Vaikkakin nyt silmään pistää oikeanpuoleisessa kuvassa topin alta tuleva hengarinauha (tai se mistä paidan saa hengariin roikkumaan).

17.07.2018

Samoihin aikoihin kun julkaisin tämän kuvan, mulla oli meneillään vaikeampi aika kisadieetillä. Tuntui ettei kunto etene ja treenit ei kulkenut yhtään sillä tavalla miten olisin niiden halunnut kulkevan. Olin pidempään halunnut ottaa instagramiin kuvan, jossa on vähän urheilullisempi fiilis, mutta vaikeamman ajan takia kuvista ei tullutkaan läheskään niin positiivisia kuin olin ajatellut. Mutta päätin kuitenkin julkaista tämän kuvan, vaikka ilmeeni onkin aika tuima. Jollain tavalla itselle välitty se vaikeampi aika sitä kautta.

20.07.2018

Ensimmäinen yhteistyö NA-KD:n kanssa. Halusin kuvien taustalle jotain, joka vähän loisi katu-uskottavuutta kuviin. Ainut paikka mikä kaverin kanssa keksittiin oli erään tehtaan portit, mutta toisaalta tykkään näistä kuvista todella paljon juuri sen takia kun tausta on yksinkertainen mutta silti erilainen.

28.07.2018

Päiväreissu Vanhaan Porvooseen. Olin instagramissa huomannut todella paljon kuvia, jotka oltiin otettu juurikin Vanhassa Porvoossa ja tottakai halusin itsekin päästä siellä asukuvat ottamaan. Mutta oli kuitenkin yllättävän vaikea löytää kivan näköinen tausta, jossa ei olisi ollut järkyttävää ihmismäärää samaan aikaan. Mutta löysimme yhden pienen kujan, jossa oli aivan ihana talo jonka seinää vasten saimme otettua mulle nämä kuvat.

07.08.2018

Tän kuvan ottohetkellä mulla on ollut kuusi viikkoa mun elämäni ensimmäisiin bikini fitness -kisoihin. Olin tuolloin kesätöissä Aalto Alvarissa, ja joka päivä töiden jälkeen jäin tekemään päivän salitreenin sekä harjoittelemaan poseerauksia.


19.09.2018

Muistoja kisapäivältä. Sain muutama päivä kisojen jälkeen näitä kisakuvia ja halusin vielä vähän hehkuttaa tuota päivää Instagramin puolella. Tuo päivä on heittämällä yksi elämäni parhaista, koska kaikki se työ mikä tuota ennen tehtiin huipentui tuonne lavalle. Kun katon itseäni tässä kuvassa, mulle nousee hymy huulille koska olin todella onnellinen tuolla lavalla.

18.10.2018

Oli näköjään yksi selfieduokin päätynyt tähän yhdeksän kuvan joukkoon. Kun otin nämä kuvat, mulla ei varsinaisesti ollut edes mitään ohjelmaa. Meikkasin todella kevyesti, koska olin vasta käynyt huoltamassa ripsienpidennykset. Hiuksien kanssa taistelin tovin, jonka jälkeen päädyin heittämään ne vain sotkunutturalle. Otin kaverilleni kuvan snäpissä ja tajusin, että itseasiassa tämä neule-nutturakombohan näyttää ihan suloiselta.

02.11.2018

Nämä kuvat on itseasiassa ottanut @theWHAT -blogin Jasmiina. Me oltiin puhuttu varmaan 4 kuukautta, että pitäisi mennä yhdessä ottamaan asukuvia. Mutta kuitenkin aina jommalle kummalle tuli jotain tai toinen oli kipeänä tms. Mutta sitten saimme vihdoin sovittua päivän, mutta syksyn kaunein ruska oli jo takana päin niin tuotti vähän harmaita hiuksia kuvauspaikka, joka ei olisi ihan ankean näköinen. Nämä kuvat on siis oikeasti otettu Jyväskylän keskustan laidalla sijaitsevan hautausmaan muuria vasten, mutta näistä tuli kyllä todella kivoja!

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on edes muutama ihminen jäljellä tuon minun tauon takia. Ensi viikolla pyrin pääsemään takaisin postausrytmiin kiinni, pääsette muunmuassa kuulemaan kuulumisia Vaasasta!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit