8 x Viime aikaista puhelinräpsyä

Moikka!
Pikkuhiljaa aletaan menemään kohti kevättä ja parina viime päivänä ainakin Vaasassa on saanut nauttia auringon paisteesta. Opiskelut on lähtenyt hyvin täällä käyntiin ja tarkoitus olisi viikonloppuna saada teille ulos kattavampi Life Update -postaus, jotta pysyisitte kärryillä mun elämässä. Tänään kuitenkin haluan jakaa teidän kanssa kahdeksan puhelinräpsyä tämän vuoden alulta (eli pääsääntöisesti tammikuulta).

1. Rakastan tätä kotikatua missä asun. Tässä on todella paljon vanhempia taloja, joista välittyy tietynlainen tunnelma. Muutenkin asun todella rauhallisella alueella, josta on lyhyt matka kaikkialle.

2. Eräs viikonloppu menin ystäväni kanssa viettämään iltaa Jyväskylän keskustaan. Ajattelin pitkästä aikaa panostaa ulkonäköön enemmän, koska yleensä mulla ei naamassa meikkiä ole tai sitten on todella luonnollisesti kuten alempana olevasta kuvasta selviää.

3. Löysin Vaasan Halpahallista Pauligin vaniljakahvia. Olin alkuun hiukan skeptinen tämän suhteen, koska olen maistanut sekä aivan täydellisiä että niitä vähän heikompia vaniljakahveja. Mutta tästä tuli kyllä aivan lemppari!
4. Mulla kestää junamatkat pääsääntöisesti reilu neljä tuntia suuntaansa. Sen ajan olen pikkuhiljaa oppinut käyttämään hyödyksi tekemällä kouluhommia, koska näin niitä saa niinsanotusti alta pois. Löysin myös tuota uutta Noccoa eräälle matkalle matkaevääksi ja ai että tuo on hyvää!

5. Saan jonkun verran kyselyitä siitä, olenko lopettanut treenaamisen/kisaamisen kokonaan. En ole, treenaaminen on edelleen iso osa mun arkirutiineja ja olen kiitollinen siitä että olen mahdollisimman terveenä pystynyt treenaamaan. Tietysti tuosta pitää pois sulkea polvessa oleva vamma, jonka takia jalkojen treenaaminen oli vajaan kuukauden kiellossa.
6. Mua somessa pidempään seuranneet tietävätkin sen, että olen Prodestoren urheilija. Tilasin heiltä lisäravinteisiin täydennystä ja tuo protsku on ollut itseasiassa viime dietistä asti yksi lemppari.

7. Vihdoin mulla on koti, joka tuntuu kodilta. Tosin tässä saattaa olla hyvin todennäköisesti muutto edessä, mutta tulen kyllä kertomaan siitä sitten tarkemmin. Tottakai harmittaa, jos tästä asunnosta joudun lähtemään, koska tämä on ollut juuri sellainen mistä olen haaveillut.
8. Ylempänä näittekin minun naaman kunnolla laittautuneena. Tässä kuvassa on niin sanottu arkinaama, välilä saattaa olla vähän luomiväriä tuomassa extraa tai jonkin sävyinen huulipuna. Ehkä 3 kertaa viikossa näytän tältä, koska harvemmin jaksan edes meikata näinkään "paljon"

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta, ja toivottavasti teitä on siellä ruudun toisella puolella edes vähäsen. Tämä koulun aloitus ja koulutehtävät ovat treenin kanssa vieneet aikaa aika paljon, jonka takia on ollut viikkoja jolloin ei ole tullut yhtäkään postausta. Mutta pikkuhiljaa sitä oppii luomaan tietynlaisen aikataulun ja rutiinit, jolloin toivonmukaan blogillekin jäisi aikaa
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit