8 x Faktaa minusta


Moikka!
Ja tervetuloa uuden postauksen pariin! Olin tällä viikolla viis päivää kuumeessa, ja nyt on olo alkanut helpottaa todella paljon. Sanoin snapchatissa aikaisemmin viikolla, etten ole varma tämän viikon postauksista. En tosiaan halunnut ottaa yhtään ylimääräistä stressiä korkean kuumeen takia. Nyt saatte minusta 10 faktaa, mutta ne eivät ole kaikkein perinteisimpiä faktoja. En keksinyt oikeaa adjektiivia kuvaamaan näitä faktoja, joten sanotaanko että outoja faktoja.
Rakastan laulaa ja tanssia yksin ollessani. Usein yksin kotona ollessa minulla soi musiikki joko läppäriltä tai puhelimesta. Varsinkin kappaleet, jotka osaan "todella" hyvin ovat sellaisia, joiden mukana rakastan nauraa. Voin vain kuvitella mun naapureita, kun välillä on tupannut parvekkeen ovikin olemaan auki. Laulamisen kruunaa tietysti ei välttämättä nyt ihan kaikkein kauneimmat tanssimoovit.
Vihaan kahvia, mutta rakastan kahvia. Tätä lausetta kovin monin minun kaveripiiristäkään ymmärrä. Tosiaan en voi sietää yhtään kahvinkeittimessä keitettyä kahvia, en ilman maitoa tai sen kanssa. Mutta rakastan kaikenmaailman vanilja- ja karamellilatteja. Varsinkin Valion pienessä purkissa myytävä minttulatte -jääkahvi on mun lempparia.

Olen ihminen, joka tykkää spoilata sarjoista tai leffoista pääkohdat. Tähän sopii hyvänä esimerkkinä Frendit, jotka olen nähnyt noin 3 kertaa alusta loppuun. Jos katson jonkun kaverini kanssa niitä ja hän ei ole vielä nähnyt kaikkia kausia useempaa kertaan, saatan "vahingossa" lipsauttaa sen, että ketkä menevät naimisiin ja saavat lapsen.
Skippaan snäpit, joiden alussa pitää maiskauttaa huulet yhteen. Mä en tiedä mikä tässä on se joka ärsyttää mua suunnattomasti, mutta mun on aina pakko skipata ne snäpit.
Aina kun mahdollista olen joko kollareissa tai juoksutrikoissa. Totta puhutaan ni mä vihaan olla farkuissa. Jotenkin ne tuntuvat kiristävän vatsamakkaroita ja puristavat ja hiertävät. Kotona ollessa tai heti kotiin tullessa jalkaan vaihtuu samantien juoksutrikoot tai kollarit. Ne ovat niin rennot ja mukavat päällä.

Tykkään seurata urheilulajeja, joissa Suomella olisi mahdollisuus pärjätä. Hyvä esimerkki voi olla koripallo. Siis mä en ymmärrä niistä säännöistä tai mistään mitään, mutta sitä on hauska katsoa. Ehkä tää on jokaisella suomalaisella veressä, että meistä tulee alan ammattianalysoijia heti, kun Suomella on mahdollisuudet pärjätä.
Jos olen ollut kipeänä viikon, mulla purkautuu levottomuus pitkään kestävillä naurukohtauksilla. Mulle kertyy aina sitä energiaa niin paljon, treenaan kumminkin 5-7 kertaa viikossa yhteensä, joten normaalisti kulutan energiaa suhteellisen paljon. Muistan kun asuin porukoilla, niin äiti joutui oikeasti sanomaan mulle että voisitko olla viisi minuuttia hiljaa. Mulla oli niin paljon sitä energiaa että saatoin puhua ja nauraa jopa tunnin putkeen.

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta! Ensi viikolla on luvassa oikeasti jotain todella spesiaalia, kunhan kelit antaisivat sen toteuttamiseen mahdollisuuden! Ehkä huomenna, toivonmukaan ainaskin!
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Miisa
,
Olipa mukavasti toteutettu postaus ja taas kerran mahtavia kuvia susta!
Nea
,
Ooi kuinka upea oot noissa kuvissa! Wau!
Anonyymi
,
Olipa hauskoja faktoja ja voin samaistuu tuohon kahvijuttuun!
Lea
,
Kerrankin joku joka tajuaa kuinka ärsyttävää se maiskautus on! Toki se saattaa olla ihmisen luontainen tapa, mut emmää silti tykkää siit. Heti alkaa ärsyttää ihan liikaa
Laura
,
Oli kyllä mielenkiintonen postaus! Ja ihania kuvia taas Noora 😊