5x Suosikkeja syksyltä 2019

Moikka!

Löysin menneen syksyn aikana muutamia kosmetiikkasuosikkeja, jotka olivatkin sitten käytössä ihan vuoden loppuun asti. Ja ovat edelleenkin, koska miksi sitä hyväksi todettua tuotetta vaihtamaan pois? Sen lisäksi suosikeista löytyy yksi sarjasuositus, jonka itse katsoin loppuun noin parissa viikossa, koska yksinkertaisesti jäin siihen koukkuun.

Ensimmäinen suosikkina on itseasiassa erään yhteistyön kautta saatu The Smileon hampaidenvalkaisulaite. Tämä setti on ollut mulla jo useamman kuukauden käytössä ja itseasiassa tilasin tähän lisää noita valkaisuainetikkuja. Olin todella skeptinen tämän suhteen, mutta olen kyllä tykännyt tästä todella paljon ja huomannut oikeasti tuloksia tämän käyttämisen myötä.

Toisena suosikkina on Miss Kay -merkin hajuvesitrio. Kun sain tämän paketin, olin todella iloinen koska olin jonkun sisällöntuottajan Instagramstoryssa nähnyt hänen arvostelun näistä hajuvesistä. Mulla oli pitkään käytössä Calvin Kleinin hajuvesi ja se on edelleen yksi luottohajuvesistä, mutta tästä triosta varsinkin keskimmäinen tuoku Sunset Bliss on päässyt kovaan käyttöön. Se on tuoksultaan hieman vaniljainen ja todella pehmeä tuoksu, kun jotkut tuoksut ovat jotenkin todella pistäviä. Mutta olen myös käyttänyt reunimmaisiakin sävyjä, oikean reunimmainen Wild & Free -tuoksu on jäänyt kylläkin näistä vähemmälle käytölle.

Monet kauneustubettajia seuraavat ovat varmasti kuulleet brändistä Physicians Formula. Tämä heidän kuuden sävyn luomiväripaletti on ollut itsellä käytössä niin arkimeikeissä kuin juhlameikeissä. Jokainen näistä sävyistä on shimmerisiä, joten varsinkin liikkuvalle luomelle, silmän sisänurkkaan, kulmaluulle sekä välillä jopa alaluomelle nämä sävyt ovat aivan mahtavia. Näissä on todella pehmeä koostumus ja olen huomannut että kostealla siveltimellä ja painelemalla sävyn luomelle, saa kaikista parhaiten pigmentin esille. Eniten sävyistä käytössä kuten kuvasta varmasti huomaa on kaksi vasemman reunimmaista, mutta keskellä olevat sävyt ovat päässeet käyttöön. Kaksi oikean reunimmaista vielä niin sanotusti hakee paikkaansa silmämeikeissä, koska varsinkaan sinistä en jotenkin osaa käyttää ollenkaan. Mutta pakko myöntää, tämän paletin juurikin tuo sininen sävy oli käytössä mulla kesällä WKND -festareilla toisen päivän meikissä. Tykkäsin kyllä siitä silloin todella paljon!

Viimeisenä kosmetiikkatuotteena on Joe Blascon irtopuuteri. Pakko myöntää, että mua hieman hävettää näyttää toi purkki, koska se on saanut muutamia naarmuja pintaan meikkilaukussa ollessaan. Etin pitkään irtopuuteria, joka sopisi hyvin beikkaamiseen, koska omistan pintakuivan ihon ja helposti puuteri veti naaman jotenkin kakkumaisen näköiseksi. Tämä kuitenkin on pelastanut mut siltä, koska tää on koostumukseltaan todella kevyttä ja tarvittaessa tällä kuitenkin pystyy tekemään myös vahvemman beikkauksen. Käytän tätä myös välillä koko kasvoilla, jos en halua käyttää kivipuuteria tai haluan vähän kevyemmän meikkipohjan.

Viimeisenä sarjasuositus Netflixistä. La Casa De Papel, eli suomenkieliseltä nimeltään Rahapaja. Olin aiemmin katsonut tätä muutaman jakson, mutta jotenkin en vain päässyt kiinni tähän ja sarja tuntui junnaavan paikoillaan. No lopetin silloin sen katsomisen ja muutaman kuukauden tauon jälkeen annoin tälle uuden mahdollisuuden. Ja se kannatti, koska nyt kaikki tähän asti tulleet kaudet on katsottu ja tekisi mieli aloittaa sarja kokonaan alusta. Onneksi huhtikuussa tulee 4 kausi Netflixiin, niin pääsee jälleen katsomaan tätä sarjaa. Suosittelen tätä kaikille jotka tykkää draamasta, rikoksista sekä juonittelusta.

Tässä oli mun viisi viime syksyn suosikkia, jotka halusin myös jakaa teille. Olisi kiva kuulla oliko joku näistä suosikeista sinulle tuttu entuudestaan vai oliko kaikki aivan uusia tuttavuuksia?

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ida@bga.se
,

Hi! Hope everything's okay with you 😊
I would like to get in touch with you regarding a collaboration.

If it sounds interesting, email to ida@bga.se and I’ll tell you more.

Take care! / Ida, BGA