4 tämän hetken ehdotonta lempparia

Moikka!
Tänään vuorossa olisi mun ehdottomia lemppareita tällä hetkellä. Ja ei, tänään ei ole taas vuorossa lempparilisäravinteita tai treenivaatteita. Tänään keskitytään kauneuteen liittyviin asioihin.
Ensimmäinen ehdoton lemppari on Urban Decay NAKED HEAT -paletti. Tällä paletilla luonnistuu niin näyttävät juhlameikit kuin ihan tavalliset arkimeikitkin. Jos mun silmissä on jotain luomiväriä, niin 95% todennäköisyydellä se on tehty juuri tällä kyseisellä paletilla. Tämä sisältää ihan perus mattasia sävyjä, mutta myös niitä näyttäviä sävyjä. Ja mikä parasta, pigmentti tässä on huikea.
Mun snäppiä (noorauhhhh) seuraavat saattavat tunnistaa tämän paletin. Sain tämän thebos.fi nimisestä verkkokaupasta yhteistyönä ja kyseessä on ELF:n varjostuspaletti. Tässä on kaksi varjostussävyä, joista toinen on tummempi ja kylmempi ja toinen vähän lämpimämpi ja vaaleempi. Tykkään yleensä sekoittaa näitä kahta sävyä, mutta kuitenkaan en saa poskilleni jäätäviä Mars-patukoita. Sen lisäksi tässä on ihan perus bananapuuteri ja highlighter. En oikeastaan noita kahta käytä tästä paletista, koska omistan erikseen highlighter -paletin sekä bananapuuterin.

Kolmantena kosmetiikkatuotteena on Biozell Professional Arganöljy. Kyseessä on siis hiuksille tarkoitettu eliksiiri. Voin muuten sanoa, että mun kuiville hiuksille tämä on ollut suuri pelastaja. En oo 100% varma, että myydäänkö tismalleen tätä samaa tuotetta vielä, koska olen omani ostanut jo viime syksynä. (Syy miksi tässä on tausta erilainen kuin muissa tuotteissa on se, että valkoinen pinta heijasti tähän valoa, jolloin purkista ei olisi saanut mitään selvää)
 Viimeisenä tuotteena on mun rakas Guess:n rannekello. Tämä näkyy mun ranteessa todella usein ja onhan tämä nyt tyylikäskin. Rakastan ylikaiken hopean sävyisiä koruja, joten tämä on aivan täydellinen. Sen lisäksi kellotaulua ympäröivä timanttirinkula kruunaa koko kellon.
Toivottavasti tykkäsitte näistä mun suosikeista! Mulla oli todella paljon ongelmia näiden kuvien kanssa. Kerkesi tuo pimeys yllättää kesken kuvausten, mutta onneksi sain mun meikkivalot toimimaan, joten niistä saan sitten tarvittaessa valoa.
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Niina
,
Voi että kuinka ihania kuvia, varsinkin tuo luomiväripaletin kuva!
Anni
,
Otat kyllä hienoja kuvia ja tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa postauksia
Mette
,
Ihanan freesi postaus. Tai nuo kuvat tekevät tästä todella freesin!