4 lukemisen arvoista blogia

Moikka!
Viime viikolla saitte mahdollisuuden linkata blogejanne ja lupasin niistä valita neljä suosikkia. Nämä neljä blogia ja tietysti kaikki linkatut ovat lukemisen arvoisia, mutta näissä neljässä oli jotain joka iski minun silmään positiivisesti!

www.nouw.com/enkeleitahiuksissani
Aivan ihanan Emilian blogi. Blogissa on vahvasti intohimo matkustamiseen ja muutenkin postauksia lukiessa ei voi jäädä huono fiilis. Kuvat ovat aina ihania ja reissupostauksia lukiessa lomakuume on varmasti taattu.

www.tiiajuutinen.fi
Todella taitavan valokuvaajan blogi, joka on vahvasti painottunut kuviin. Mutta kyllä sitä mieluusti katsoo laadukkaita kuvia postauksissa, ihan sama onko niitä siinä yksi vai kymmenen.

www.nouw.com/nennakalsi
Aivan ihanan Ruotsissa asuvan nuoren naisen Lifestyle -blogi. Iloisuus välittyy postauksista niin kuvista kuin tekstistä. Rakastan Nennan tyyliä kirjoittaa postauksia ja sen hymy on niin ihanan valloittava!

www.katjajohanna.fi
Aivan ihanan Jyväskyläläisen lifestyle -blogi. Katja on todella ihana persoona, ja sen postaukset ovat todella motivoivia ja piristäviä. Rakastan Katjan tyyliä ottaa kuvia, jokaisessa kuvassa on erilainen tunnelma.

Tähän loppuun haluun kertoo vähän ilmoitusluontoista asiaa! Ylihuomenna eli tiistaina 8.5 on tänne blogin puolelle tulossa arvontaa! Mun blogi täytti vuoden viime kuun lopussa ja sain mahtavan tilaisuuden toteuttaa teille arvonnan! En vielä paljasta minkälainen arvonta kyseessä mutta kannattaa pysyy kuulolla!!

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Katja,
Aaw, voi kiitos Noora! <3 Piristi kyllä iltaa!! 😊
katja-johanna.blogspot.fi/
noorahakanen
noorahakanen,
NennaKalsi
NennaKalsi,
Oi kiitos tästä, et arvaakkaan kuinka paljon noi sanat lämmittää ❣️ Onnittelut vielä näin vähän myöhässä sun blogin synttäreistä 😘✨
nouw.com/nennakalsi
noorahakanen
noorahakanen,
Kiitos ja ole hyvä❤️
nouw.com/noorahakanen
NennaKalsi
NennaKalsi,
Ja tässä tuli itselle pari ihan uutta blogia vastaan, jotka pitää kyllä ehdottomasti mennä tsekkaamaan!! 👌🏼
nouw.com/nennakalsi
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Nää on kyllä kaikki aivan ihania <3
nouw.com/emmikristiinan
noorahakanen
noorahakanen,
Niin on!❤️
nouw.com/noorahakanen
stepstoselflove
stepstoselflove,
Awwww Noora, ihana sinä kun oot valinnut mut sekaan :') kiitos <3 Tuli niin hyvä mieli:-* Ja hei hyvää synttäriä blogille♥
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Ole hyvä❤️
nouw.com/noorahakanen