12 X KOLME ASIAA TÄLLÄ HETKELLÄ

Postauksen kuvat toteutettu yhteistyössä iDeal of Swedenin kanssa!

Postaukseen idea saatu @AinoKaisaR -blogista!

3 asiaa, joista pidän erityisesti tällä hetkellä:

-Sisustuskuume. Mun muutto Vaasaan lähestyy ja tällä hetkellä mulla on todella iso sisustuskuume. Pinterestin olen selannut varmaan viiteen kertaan läpi mutta aina löytyy uusia ideoita miten esimerkiksi sisustaa tuleva keittiö tai vessa. Outo ajatella että ensi viikko enää, niin ollaan jo mun muuttoviikolla.

-Perhe ja ystävät. Nyt kun mun muutto on lähestymässä, on oppinut arvostamaan perheen ja ystävien aikaa ihan eri tavalla. Ennen pidin niiden seuraa niin sanotusti itsestäänselvyytenä, mutta nyt haluaa mahdollisimman laadukasta aikaa saada viettää heidän kanssaan.

-Talvitakit. Mulla on muutama todella lämmin ja pehmeä talvitakki ja olenkin todella iloinen kun olen saanut kaivaa ne kaapin perältä käyttöön. Rakastan kaikkia pehmeitä vaatteita muutenkin, mutta en tiedä parempaa tunnetta kuin saada pukea paksu ja lämmin takki päälle ulos lähtiessä!

3 asiaa, joista en pidä tällä hetkellä:

-Pakkaaminen. Viime yönä tajusin sen, kuinka vähän aikaa mulla loppujen lopuksi on pakata mun tavarat kasaan. Ensi viikolla ajatukset ovat kokonaan YO-juhlissa ja sitä seuraavalla viikolla (joka on mun muuttoviikko!!) mulla on tiedossa kolme 10 tunnin työpäivää sekä harjoituksia. Oikeastaan mulla on tällä viikolla ainoastaan aikaa saada käytyä kaappeja läpi ja pakattua tavaroita.

-Pimeys. Muutamana päivänä ollaan saatu nauttia auringonvalosta, joka tosin häviää jo todella aikaisin iltapäivällä. Muutenkin ulkona on ankean näköistä, koska ei ole hirveästi lunta tuomassa valoa.

-Uutisista, jotka liittyvät yksinäisyyteen. Luin lehdestä juuri artikkelin yhdestä naisesta, joka vietti joka illan neljän seinän sisällä. Välillä tuntui, kuin olisi lukenut itsestäni sitä artikkelia, koska minulla on todella samanlaisia ajatuksia ollut välillä yksin asuessa.

3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna:

-Vietin aikaa perheeni kanssa. Haluan pystyä viettämään aikaa perheeni ja läheisteni kanssa mahdollisimman paljon ennen mun muuttoa, koska Vaasasta ei noin vain tulla yhdeksi yöksi vanhempien luo.

-Pelasin lentopalloa. Meillä oli tosiaan viikonloppuna turnaus ja voi vitsit mulla tulee ikävä tota joukkuetta, jos päätän lopettaa lentopallon pelaamisen.

-Otin iisisti. Mulla viime viikolla jäi yöunet välillä vähän lyhyeksi, joten halusin pystyä mahdollisimman paljon levätä viikonloppuna.


3 asiaa, jotka olen oppinut lähiaikoina:

-Välillä saattaa tuntua, että elämä on joka osa-alueella vastaan. Mutta kuitenkin aina löytyy ratkaisut kaikkiin ongelmiin, välillä sen löytäminen vaatii vaan enemmän aikaa.

-Lehtiä ja erilaisia uutisia seuranneena on oppinut tekemään viisaampia valintoja ympäristön kannalta. Nykyään kauppaan mennessä ottaa automaattisesti kangaskassin mukaan ja koittaa myös tavaravalinnoilla mahdollisimman paljon vaikuttaa positiivisesti ympäristöön.

-Ystävät tukevat sun päätöksiä täysillä, päättäisit sitten muuttaa vaikka toiselle puolelle maapalloa. He myös tsemppaavat sua ottamaan askeleita eteenpäin sun elämässä.

3 asiaa joita en osaa vieläkään, yrityksestä huolimatta:

-Viikata puhtaita pyykkejä heti siististi kaappiin. Nimimerkillä. siirrän puhtaat pyykit narulta pyykkikoneen päälle odottamaan viikkaamista, mutta lopulta ne päätyvät siitä uudestaan koneeseen koska kerkeän käyttää ne ennenkuin ehdin viikata ne.

-Tehdä asioita ajoissa. Mä kyllä suunnittelen mun viikot aina etukäteen, mutta kaikki tärkeä asiat ja työt hoidan aina niin viime tippaan kun vain voi. Toivottavasti pakkaamisen kerkeän tehdä ajoissa.

-Säästää rahaa. Mulla on yksi kippo, mihin laitan kaikki ylimääräiset kolikot joita löytyy laukkujen pohjilta sekä taskuista. Kuitenkaan yrityksestä huolimatta en osaa säästää rahaa viisaisiin asioihin, vaan välillä saattaa tulla ostettua heräteostoksia.

3 asiaa, joita haluaisin osata juuri nyt:

-RUOTSIA. Okei, tässä postauksessa on muutto mainittu varmaan 100 kertaa, mutta haluaisin osata Ruotsia peremmin. Sisäistän sen, että elo Vaasassa olisi varmasti miellyttävämpää jos osaisi kumpaakin kieltä sujuvasti, sekä Suomea että Ruotsia.

-Hyödyntää mun taitoja mahdollisesti työelämässä. En koskaan ole osannut esimerkiksi CV:hen laittaa yhtä ainutta merkintää sisällöntuottamisesta, vaikka tiedän sen voivan olla positiivinen asia työnantajan silmissä.

-No tottakai kaikkia noita kolmea ylempää, mutta jos yksi niistä pitäisi valita niin säästää rahaa.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä vielä tänään:

-Laittaa pyykit kuivumaan narulle.

-Hoitaa tulevaa muuttoa varten mm. kotivakuutusasiat kuntoon!

-Siivoilla ja pakkailla tavaroita.


3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä:

-Rauhallinen musiikki. Mä oon tehnyt Spotifyhyn itelleni listan, jota tykkään kuunnella esimerkiksi saunassa ollessa tai iltaisin venytellessä.

-Kynttilät ja pehmeät viltit. En tiedä mitään parempaa, kuin laittaa illalla (tai no miksei aamullakin jos on hitaaseen aamuun aikaa) kynttilöitä palamaan ja käpertyä viltin alle esimerkiksi katsomaan Youtubea tai Netflixistä jotain sarjaa.

-Ystävien ja perheen seura. Pystyn unohtamaan kaikki stressitekijät ja keskittymään vain muiden läsnäolosta.

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle tällä hetkellä:

-Isot neulepaidat. Mulla on muutama isoa neuletta, jotka ovat parasta heittää päälle kun ei jaksa miettiä sen enempää vaatteita. Neuleen voi aina yhdistää joko trikoiden tai farkkujen kanssa!

-Villasukat. Mä oon ihminen, jonka jalat ovat jäässä 24/7. Villasukat sekä siihen vielä karvatohvelit ovat olleet iso pelastus, kun kelitkin ovat kylmentyneet huomattavasti.

-Mun valkoinen karvatakki. Tämä kyseinen takki löytyy muutamista asukuvista myös täällä blogin puolella. Takki ostettiin mulle vanhojen tansseihin, mutta niistä asti se on ollut yksi suosikkitakki talvisin. Niin lämmin ja mukava!

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia juuri nyt:

-Uusi kamera. Tämä on itseasiassa ollut jo tovin mun ostoslistalla, mutta nytten sille alkaisi olemaan todella paljon tarvetta.

-Uusia sisustusjuttuja uuteen kotiin. Mulla on tällä hetkellä jo valmiina huonekaluja ja sisustusjuttuja, jotka tulevat löytämään paikkansa myös uudesta kodista. Mutta haluaisin hankkia muun muassa olohuoneeseen juuttikorin vilteille sekä uuden kokovartalopeilin.

-Toiset talvinkengät. Mulla on tällä hetkellä käytössä Berg Outdoorin talvikengät, mutta haluaisin hankkia myös vähän sirommat vaihtoehdot, koska nykyiset eivät kaikkiin asuihin sovi niin nätisti.


3 asiaa, joista unelmoin juuri nyt:

-Ulkomaanmatka. Haluaisin päästä joko viettämään esimerkiksi neljän päivän kaupunkilomaa Köpikseen tai Lontooseen tai viettämään kunnon rantalomaa johonkin lämpöseen.

-Mulla on paljon unelmia mun blogiin liittyen, mutta voin niistä joskus myöhemmin kertoa.

-Onnellisuutta. Tämä on tässä sen takia, koska oon stressannut todella paljon tulevassa muutossa mm. sitä että tulenko saamaan ystäviä Vaasasta vai tulenko viettämään vapaa-ajan yksin. Haluan vain pystyä olemaan yhtä onnellinen siellä, kuin mitä olen ollut täällä Jyväskylässä.

3 asiaa, joita odotan innolla lähitulevaisuudessa:

-YO-juhlat. Outoa ajatella, että ensi viikon keskiviikkona saan virallisesti painaa YO-lakin päähän ja minusta tulee ylioppilas. Odotan juhlista eniten sitä, että pääsen viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa kunnolla ennen mun muuttoa.

-Joulua. Rakastan joulua, jouluruokaa ja sitä että pääsee viettämään aikaa läheisten kanssa.

-Uutta vuotta. Uudessa vuodessa odotan sitä, että pääsen kunnolla kääntämään uuden sivun elämässäni, eikä minun tarvitse miettiä enää tätä vuotta. Tässä vuodessa on ollut niin hyvät kuin huonot puolet, on ollut isompia elämäntilanteiden muutoksia ja uusia ystäviä ja tuttavia.

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Itse tykkäsin tämän toteuttamisesta todella paljon. Toivottavasti opitte tuntemaan mua taas vähän paremmin! Haluan myös kertoa tässä lopussa kampanjasta, joka on meneillään iDeal of Swedenillä, nimittäin siellä on kaikki tuotteet -50%. Tarvitset sitten uusia suojakuoria puhelimelle tai esimerkiksi passillesi, käy katsomassa iDeal of Swedenin valikoima!

Noora

*Affiliate-linkki iDeal of Swedenin -verkkokauppaan!


Tykkää-merkinnät

Kommentit