12 x arkikuvaa puhelimesta

1.& 4. En vaan kestä näitä kelejä, mistä sai nauttia viikolla. Jotenkin niin energisempi olo samantien, kun ulkona on valosaa, ja pikkuhiljaa myös päivät ovat pidentyneet ja valoisaa aikaa kestää pidemmälle iltaan. 2. Mä en tiedä miksi, mutta tykkään todella paljon tästä kohdasta mun kodissa. Varsinkin viikonloppuaamuisin on kiva herätä, jos aurinko on kerennyt alkaa nousemaan. Koska se paistaa melkein koko päivän, suoraan tähän kohtaan. Olen myös miettinyt, pitäiskö mun tehdä kodin esittelypostausta tänne blogin puolelle? 3. Lempparilempparilemppari. Juon jonkun verran Noccoja ja näitä Celsiuksen vastaavia juomia, varsinkin jos tiedän olevan pitkä päivä. Kaikista mahdollisista mauista tämä Celsiuksen Strawberry Breeze on ihan ykköslemppari. Niin raikas eikä yhtään esanssinen mansikka.
1. & 2. Kun tein tätä kollaasia, nousi mun kasvoille hymy. Näytän suurimman osan ajasta tältä, miltä vasemman puoleisessa kuvassa. Ilman meikkiä, yleensä hiukset kiinni. Tämä johtuu ihan siitä, että treenaan usein aamupäivisin ennen koulua (jos vain mahdollista) ja vihaan treenata meikit naamassa. Yleensä en sitten jaksa edes raahata meikkejä salille mukaan, joten yleensä värillinen kulmageeli sekä ripsiväri saa tehdä tehtävänsä. Mutta se ei tarkoita sitä ettenkö tykkää meikata ja meikkaan aina jos lähden esimerkiksi kavereiden kanssa jonnekkin. Tämä oikean puoleinen kuva on otettu torstaiaamuna (20.02.) kun olin lähdössä kohti Jyväskylää. Jaksoin kerrankin meikata ja pakko myöntää, meikki muuttaa ihmistä todella paljon.3. Tältä näyttää mun illat hyvin pitkälti, toki tv:stä tuleva ohjelma vaihtelee. Mun lähipiiri tietää sen, että seuraan jääkiekkoo kohtuullisen aktiivisesti ja nyt kun ei Jyväskylässä pääse käymään paikan päällä katsomassa pelejä, niin onneksi ne näkee myös etänä. Jos ei jääkiekko pyöri tv:ssä niin aika usein katson sykettä tai netflixistä elokuvaa tai jotain muuta hömppäsarjaa.4. Mä en oo oikeastaan mihinkään päivitellyt mun treenaamiseen liittyviä juttuja viime aikoina. Jotenkin vaan on halunnut keskittyä siihen 100% ja ajatellut, että teen sitä juttua vain itseäni varten. Ehkä se onkin ollut syy siihen, ettei esimerkiksi stooreihin ole tullut jaettua niin paljon materiaalia ja fiiliksiä. Jonkun verran saan aina kyselyitä, treenaanko enää salilla ja onko se enää tavoitteellista. Tarkoituksena on kyllä kilpailla tulevaisuudessa, ajankohdasta en vain osaa sanoa vielä mitään.

1. En muista milloin viimeksi olisin käynyt mun koko vaatekaapin läpi, mutta päätin tehdä sen eräänä päivänä. Tietyllä tavalla tuli yllätyksenä se, kuinka paljon todellisuudessa mulla on vaatteita, koska olen aina ajatellut ettei niitä nyt niin hirveästi ole. Mutta voin sanoa, että teki hyvää käydä kaikki läpi ja laittaa kiertoon sellaiset, joille ei enää itsellä ole mitään käyttöä. 2. Ensimmäisessä kollaasissa hehkutin upeita kelejä, mistä sai nauttia useampana päivänä. No, torstaina kun olin lähdössä kohti Jyväskylää ja kotikotia, vettä satoi kutakuinkin kaatamalla. Ja sama vesisade jatkui myös eilen täällä Keski-Suomessa. Jotenkin kun ulos katsoo, ei tunnu että olisi helmikuun loppu. Ennemmin voisi luulla, että olisi huhtikuu. 3. Vaikka hiihtolomalla olenkin, tai no tarkemmin sanottuna itsenäisen opiskelun viikolla, kyllä täällä on pari päivää tehty kouluhommia erittäin paljon. Mulla on tavoitteena nyt loman alussa tehdä kaikki mahdolliset tehtävät alta pois, jotta loppuloman pystyy nauttimaan ilman stressiä koulusta.4. Asia mitä mulla on Vaasassa ollessa todella kova ikävä, on meidän porukoiden koirat. Aina kun on kotikotona Jyväskylässä, nautin siitä kun aamulla herää, on yleensä kaksi koiraa aina viekussa. Sen lisäksi, vaikka vanhempani olisivat töissä, ei kuitenkaan ole yksinäinen olo.
Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit