10 x Hassua kysymystä

Moikka!Blogeissa on pyörinyt tällainen blogihaaste, joissa tarkoitus on vastata 10 erilaiseen kysymykseen, joissa ei välttämättä ole ollenkaan järkeä. Tämä vaikutti todella hauskalta postaukselta ja ajattelin, että tämä olisi pieni piristys tämän kaiken keskelle. Joten eiköhän lähdetä katsomaan mun vastaukset näihin kysymyksiin!
1. Imetkö hiuksiasi?Totatota.. Ei kyllä tule imettyä.2. Petaatko pedin joka aamu?Tähän mun on pakko myöntää, että Vaasan kodissa petaan aina sängyn aamuisin. Mutta nyt kun on ollut Jyväskylässä vanhempien luona, ei joka aamu ole jaksanut sänkyä pedata.3. Mikä on suosikkilaulusi?En ikinä tykkää valita yhtä ainutta suosikkia, koska esimerkiksi kuuntelen niin paljon musiikkia eri genreistä. Mutta jos on pakko valita yksi suosikkilaulu niin tällä hetkellä se on The Weeknd:n Blinding Ligths. Tätä on tullut viime aikoina kuunneltua todella paljon. 4. Mitä mietit, kun istut yksin autossa?
Tää on oikeastaan todella vaikea kysymys. Usein kun ajan autolla yksin, mietin todella paljon kaikkia asioita. En tiedä miksi, mutta auto on yksi niistä paikoista jossa ajatukset alkavat vaeltelemaan monen eri asian välillä. 
5. Mikä keittiötarvike olisit?Kuinkahan moni ihminen miettii mikä keittiötarvike olisi.. Veikkaan, että ei kovinkaan moni. Mutta mä vastaan tähän, että puurolautanen. Koska en tiedä päivissä mitään parempaa kuin se, että saa syödä aamu- ja iltapuuron. 6. Mikä eläin olisit ja miksi?
Muistan, kun pienenä halusin aina olla koira. Syy tähän oli se, että saisi maata päivät pitkät ja saisi kutakuinkin aina huomiota ja rapsutuksia kun niitä vain haluaisi. Ehkä se on siis edelleenkin se koira.7. Mitä teet kun olet vihainen?
Hmm.. Jos olen vihainen jollekkin henkilölle, kerron aika suoraan syyn vihasena oloon. Mieluiten kasvotusten. Jos tämä kuitenkaan ei ole mahdollista, pyrin purkamaan kiukun esimerkiksi urheiluun.

8. Mitä toivot tällä hetkellä itsellesi?
Tää on kanssa vaikea kysymys ihmiselle, joka on onnellinen siinä vaiheessa kun läheisillä on asiat hyvin. Mutta jos täytyy itelle toivoa jotain, niin motivaatiota tähän etäopiskeluun. Olen mun somekanavissa siitä maininnutkin, ettei tää ole itelle se optimaalisin tapa opiskella ja motivaatio onkin välillä hukassa.9. Millanen olet humalassa?
Omasta mielestä oon todella sosiaalinen ja avoin ihminen, en myöskään tykkää hirveesti pysyä paikoillaan esimerkiksi baarissa ollessa vaan mieluummin vaikka tanssin. Kysyin myös kolmelta hyvältä ystävältäni tähän vastaukset, koska ulkopuolinen osaa tarkemmin kuvailla yleensä toisen luonnetta juurikin esim. humalassa. He vastasivat näin: 1."Semmonen ihana ADHD villi bilehile, jonka kanssa ei oo ikinä tylsää." 2. "Kovaääninen, kokoajan menossa, iloinen yllytyshullu joka nauraa paljon." 3. "Oot humalassa todella rento ja avoin, ja tanssit aivan älyttömästi. Oot sellanen kaikkienkaveri." 
10. Käytätkö hajuvesiä?
Kyllä käytän, mutta pyrin sellaisissa paikoissa, jossa tiedän olevan mahdollisesti hajusteherkkiä ihmisiä, rajoittamaan sen käyttöä. Mutta itelle hajuvesi tuo tietynlaista itsevarmuutta ja energiaa päiviin, jonka vuoksi niitä käytän.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Ihan superkiva postausidea! Tää menee kyllä itsellekin toteutettavien listalle *.* Toi on tosi hyvä, että osaat sanoa suoraan, mistä oot vihanen. Itsellä on siinä opettelemista 😃
www.blogger.com/profile/086439380693916571