10 kysytyintä kysymystä + Linkkaa blogisi

Moikka!

Mä saan päivittäin erilaisia kysymyksiä mun somekanavissa ja olen huomannut, että joitain kysymyksiä kysytään reippaasti enemmän kuin toisia. Päätin nytten kerätä 10 kysytyintä kysymystä ja vastata niihin. Osa näistä on ihan simppeleitä, mutta kuitenkin sellaisia joita kysytään päivittäin.

1. Mikä on sun koko nimi? Mä olen Noora Emilia Hakanen. Oon aina tykännyt tästä nimestä, mutta jollain tavalla olisin halunnut, että Emilia olisi ollut minun etunimi.

2. Minä päivänä olet syntynyt? Olen syntynyt 1.6.1999, eli reilu kuukausi mun 19v synttäreihin.

3. Onko minulla sisaruksia? Multa löytyy kaksi isoveljeä, joiden perässä olen mennyt ja tehnyt vaikka mitä.

4. Mitä haluan opiskella lukion jälkeen? Unelmana minulla on päästä sairaanhoitolinjalle ammattikorkeakouluun. Pienenä haaveilin poliisin urasta, mutta jotenkin peruskoulun aikana hoitoalavietti on ollut vahva.

5. Minkä tasoinen opiskelija olet? Olen aika keskiverto-oppilas. Toisissa ainessa pärjään reilusti paremmin kuin toisissa. Matemaattiset aineet olleet aina kiitettävä, mutta kielet tyydyttävä.

6. Haaveilenko valmennuksien tekemisestä? Mulla on välillä pyörinyt mielessä, että olisi siisti päästä toteuttamaan jonkinlainen nettivalmennus. Mahdollisesti kehonpainolla toteutettava valmennus, mutta miksei myös kunnon salivalmennus ruokavalioineen.

7. Miksi Badass Athelete's? Kun aloin kiinnostua mahdollisesta kisaamisesta, tutkin monia eri tiimejä. Jyväskylän alueella olisi ollut myös tiimejä, mutta en tiedä mikseivät ne tuntuneet oikeilta. Googlasin todella paljon mielipiteitä tiimeistä ja Badass Athlete's tuntui vaan itselle sopivalta.

8. Mikä on mun laji syksyn kisoissa? Eli tosiaan tulen kisaamaan bikini junioreissa PCA:n Finnish Openissa. Olen juniori ikäinen, niin mieluummin kisaan sitten vielä "ikäluokkani" sarjassa kuin yleisessä, missä keski-ikä voi olla +30.

9. Miksi bloggaan? Blogi on minulle todella tärkeä harrastus, jonka kautta on avautunut mahtavia tilaisuuksia. Sen lisäksi blogin avulla pystyn aina siirtämään ajatukset muualle jos on menossa jokin heikompi hetki.

10. Haluaisitko painottaa blogin joskus enemmän fitnessii ja hyvinvointiin? Tottakai tämä on sellainen asia, mitä tavoittelen. Mutta tiedän kuitenkin, ettei tämä tule välttämättä toteutumaan ihan lähiaikoinen. Haluan kuitenkin sanoa, että mulle hyvinvointiin kuuluu myös se positiivisuus mitä saa asukuvista. Kuitenkin unelmana on kirjoittaa joskus blogia, jonka pääpaino on hyvinvoinnissa.

Mulla on pari asiaa mistä haluan vielä tässä lopussa puhua. Aloitetaan positiivisesta, eli nyt teillä on mahdollisuus linkata teidän bloginne. Ensi viikon sunnuntaina 6.5 tulen tekemään postauksen, jossa kerron minun silmään iskeneet blogit. Eli linkkaa alas blogisi ja kerro siitä vähäsen. Linkkaamalla annat minun käyttää blogin kuvia ja luoda niistä kollaasin postausta varten johon valitsen 8 lempparia.

Toinen asia mistä halusin puhua on vähän surullisempi. Mä en yhtään osaa sanoa, tuleeko multa ulos tällä viikolla muita postauksia kuin tämä. Mulla on todella vaikeaa tällä hetkellä ja jotenkin fiilis tekemisiin, varsinkin bloggaamiseen on jossain.. En halua tuottaa sisältöä, johon en ole pystynyt panostamaan 110%. Mutta jos mulle iskee fiilis kirjoittaa muitakin postauksia tällä viikolla niin tietysti silloin kirjoitan.

Noora

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Katja,
http://www.katjajohanna.fi/
Katja Johanna on hyvän fiiliksen lifestyle-blogi, jonka aiheina on mm. kauneus, tyyli, sisustus & välillä syvällisempääkin höpinää!<3
www.katjajohanna.fi
Rakkaudella Henna ,
Tsemppiä bloggaamiseen!

Rakkaudella Henna blogi on positiivisuuden lähettiläs ja ideapaja- Blogissa keskitytän inspiroivaan arkeen ja käsitöihin.

https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/
www.stoori.fi/rakkaudella-henna/
Rakkaudella Henna ,
Tsemppiä bloggaamiseen!

Rakkaudella Henna blogi on positiivisuuden lähettiläs ja ideapaja- Blogissa keskitytän inspiroivaan arkeen ja käsitöihin.

https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/
www.stoori.fi/rakkaudella-henna/
Ilona,
Hei Noora!
Tämä oli tosi ihana blogipostaus. Harmillista, että sulle tuli vaikeampi ajanjakso eteen ja se on ihan ymmärrettävää, että silloin ei ajatus luista blogin kirjoittamisessa, kun on stressiä ja murhetta. Kyllä se valoisampikin aikakausi tulee jälleen! Tiedän minkälaista on, kun ei pysty murheidensa takia panostamaan blogiin. Mullakin ihan vähän aika sitten oli samanlainen tilanne. Tsemppiä Noora jaksamiseen!💖
www.ilonadblog.wordpress.com
Ilona,
Tässä vielä blogini osoite: www.ilonadblog.wordpress.com
Blogissani käsittelen elämääni paniikkihäiriön kanssa ja terveellisten elämäntapojen opettelemisessa. Treeni on rakkaus! Elän mieheni kanssa kaksiossa ja olen siitä tosi onnellinen
Toivoisin vielä saavuttavani blogini kanssa jotain suurta, niin kuin te muutkin yhteistöiden kanssa.
www.ilonadblog.wordpress.com
stepstoselflove
stepstoselflove,
haha voi höpsö, mullakin on sama nimen kanssa, että oon aina halunnut olla "Alexandra" :'D Ihania kuvia <3
nouw.com/stepstoselflove
noorahakanen
noorahakanen,
Mutta sulla on täydellinen nimi juuri noin ❤️
nouw.com/noorahakanen
NennaKalsi
NennaKalsi,
Älä ota liikaa paineita, jos et saa muita postauksia aikaan. Just niinkuin sanoit, että turha väkisin tehdä! Näitä sun postauksia on kuitenkin aina kiva lukea niin teet sen mukaan mikä tuntuu hyvältä ✨ Tosi kivat nää kuvat kans tässä postauksessa!
Blogin linkki tuleekin tähän jo automaattisesti, mutta tosiaan lifestyle blogi 21-vuotiaan nuoren naisen elämästä Tukholmassa - kuten tiedätkin 😘
nouw.com/nennakalsi
noorahakanen
noorahakanen,
Ihana kuulla että tykkäät lukea näitä! Ja täysin totta, että jos tuntuu että ei oo motivaatiota niin mitä sitä suotta väkisin yrittää vääntää postausta!
nouw.com/noorahakanen
Tiia Juutinen,
Tsemppiä sulle! ♥️ Mielenkiintoinen julkaisu, kuulostat tosi motivoituneelta juttuasi kohtaan. Onnea kisoihin!
Mun blogi on melko kuvapainotteinen, mutta viime aikoina myös tekstiä on tullut. Blogin teemana on valokuvaaminen, kuvankäsittely ja erilaiset ohjejulkaisut.
www.tiiajuutinen.fi
www.tiiajuutinen.fi
noorahakanen
noorahakanen,
Kiitos paljon!❤️
nouw.com/noorahakanen